سرویس جواهر طلا ۷۶۵۵۵

1,309,545,000 تومان

سرویس جواهر طلا

برلیان سفید پاک: 284 عدد

باگت سفید پاک: 16 عدد

وزن طلا: 26.470 گرم

دسته بندی:

توضیحات

این سرویس جواهر الماس زنانه لوکس، ترکیبی از طراحی مدرن و هنر اصیل جواهرسازی است که با نگین‌های الماس درخشان و برش زمردی، جلوه‌ای بی‌نقص و چشمگیر ایجاد می‌کند. هماهنگی کامل گردنبند، دستبند و گوشواره‌ها، این سرویس را به انتخابی ایده‌آل برای مجالس رسمی، مناسبت‌های خاص و بانوانی با سلیقه لوکس تبدیل کرده است.

جواهری دایموند، واقع در تهران، تجریش، پاساژ قائم، با مدیریت آقای صابری، این سرویس جواهر را با تضمین اصالت، کیفیت ساخت بالا و مشاوره تخصصی ارائه می‌دهد. استفاده از الماس‌های منتخب، طراحی استاندارد و توجه به جزئیات، ارزش سرمایه‌گذاری این سرویس جواهر را دوچندان کرده است.

اگر به دنبال خرید سرویس جواهر الماس زنانه لوکس در تهران هستید که هم از نظر زیبایی و هم از نظر ارزش ماندگار باشد، این مدل از جواهری دایموند انتخابی مطمئن و حرفه‌ای محسوب می‌شود.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سرویس جواهر طلا ۷۶۵۵۵”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *